Contactgegevens

Met je bureau op de grens van weide en bebouwing


-GRIJPSKERK- Aan de rand van het industrieterrein van Grijpskerk heeft OWG BV een nieuw pand in gebruik genomen. Het complex biedt onderdak aan het zenuwcentrum van het transportbedrijf van OWG en maar liefst elf andere ondernemingen.

De bedrijvigheid varieert van een timmerwerkplaats tot een testruimte voor liften en zelfs een muziekstudio. De cafetaria die voorheen altijd te vinden was op het parkeerterrein heeft zijn intrek genomen op de begane grond. Boven de cafetaria op de tweede verdieping zetelt OWG. De enige nog beschikbare bedrijfsruimte bevindt zich ook op de tweede verdieping, naast het transportbedrijf.

Uitzicht over de velden


De architect heeft het moderne ontwerp veel glas meegegeven. Het nieuwe gebouw steekt mooi af tegen de, tegenover liggende in originele stijl onderhouden, melkfabriek. Door het vele glas heeft men zowel vanuit de cafetaria als vanaf de bovenste verdieping uitzicht over de naastgelegen velden. “Ja, mooi is het uitzicht hč” glimlacht Fré Oosterhof, eigenaar van het nieuw complex en van transportbedrijf OWG. Hij zegt trots te zijn op de nieuwbouw én het ontwerp: “Adviesburo Doomen en Hut is verantwoordelijk voor het ontwerp en ik ben erg blij met hun inzicht en vakmanschap. Dankzij hen heb ik op mijn werkplek geweldig zicht over de Grijpskerker velden. Ik kan iedereen die nog kantoorruimte zoekt, de ruimte naast de onze aanbevelen, want die is nog beschikbaar. De ruimte is zowel geschikt voor bijvoorbeeld een accountantskantoor of reclamebureau als voor een aantal zzp’ers, want het geheel is nog kaal en mag naar eigen inzicht ingericht worden. Bijvoorbeeld als één grote werkruimte of in drie of vier verschillende werkplekken.”

Kantoorruimte huren?


De bedrijfsunits in het complex hebben stuk voor stuk voldoende parkeergelegenheid, ze liggen op een afgesloten terrein en zijn tegelijkertijd goed te bereiken vanuit Groningen en Friesland. Heeft u interesse in de nog beschikbare ruimte? Neem dan contact op met: Fre Oosterhof: 06 5332 2268